PYP - Menuen v/HC & 99

Oksekød / fars: Ca. 1/2 kg.
Røget bacon: Et stykke
Løg: 5 - 6 normal stk.
Champignon: 2 glas
Majs: 2 dåser
Cocktailpølser: 2 dåser
Kartofler i glas: 2 glas
Fløde: 1/4 l.
Margarine: Deromkring
Krydderier: Salt, Peber & Graham Masala.
Tomat koncentrat: 3 små eller 2 store dåser

Nok til 4 - 6 personer alt efter appetitten.

Margarinen varmes til en flydende masse (smeltes) i en gryde. Derefter kommer man oksekød / farsen i og diverse smagsforstærkende foranstaltninger, (krydderierne). I en pande, hvor der også er smeltet margarine, steges det røgede bacon, der er sat i facon, og blevet lidt klodset, (skåret i tern). Når det er brunet af, tages baccon af panden, og puttes i gryden med oksekødet. Løgene, der er blevet lidt mindre end normal form, (snittede) steges i fedtet fra baccon. Når de er gyldne, puttes de og bacconfedtet også i gryden, og blandes til en sammensurium. Hen til gryden går nu skårhatte, der har mærket kniven, (champignon i skiver). Derefter ilende ind fra højre majsen og fra venstre cocktailpølser. Knuste, men dog faste tomater, (tomat koncentrat) blandes i. Så kommer kartoflerne, som er, som de er. Som madens svar på Rolls Royce, kommer det ~cremigste~ af det hele, ~fløden~, der hældes ud over det hele. Man rører med jævne mellemrum rundt i det hele.

Velbekomme.