Grønsagssuppe m. bacon & skinke.

Persillerødder.
Pastinakker.
Gulerødder.
Kartofler.
Løg.
Hvedemel.
Grønsags bouillon.
Bacon i tern.
Skinkestrimler.
Vand.

Har ikke skrevet hvor meget af hver der skal bruges, det er helt op til kokken at bestemme. I min verden, er der lige meget at persillerødder, pastinakker, gulerødder og kartofler og en MASSE løg

Persillerødder, pastinakker, gulerødder og kartofler skralles, skæres ud i tern og puttes i en gryde. Løgene pilles og skæres ligeledes ud og puttes i gryden. Hertil tilsættes så meget vand at grønsagerne lige er tildækket. Mens man venter på at grønsager og vandet koger, steger man bacon i tern på en varm pande, og lidt efter, når der kommet fedt på panden efter bacon, tilsættes skinkestrimlerne. Husk jævnlig omrøring. Når så vandet koger tilsættes grønsagsbouillon og man skruger ned for varmen. Nu lader man det koge videre ved svag varme. Når grønsagerne er ved at være møre, tilsættes blandingen fra panden. Nu blander man vand og mel til at jævne retten med, mens grønsagerne koger færdig. Retten jævnes sådan at den blivet i den tykkelse, du synes, der lige er dig.

Velbekomme.