Appelsin lagkage

3 lagkagebunde
1/2 l. fløde
1 tsk. sukker
2 appelsiner (Økologiske)
Flormelis

Skralden på appelsiner rives [A], og blandes i hvid glasur [B]. Derefter presses saften ud af appelsinerne. Fløden og sukker piskes til flødeskum [C]. På første lagkagebund [D]”hældes” en 1/3 del af appelsinsaften [E][F] og derpå en 1/3 del af flødeskummen [G]. Herefter lægges næste lagkagebund (nummer to) og endnu en 1/3 del af appelsinsaften og herpå en 1/3 del af flødeskummen [H] og sluttelig den sidste 1/3 del af [I] appelsinsaften ”hældes over”. Derefter tredje lagkagebund (som top) [J]. Som det sidste ”smøres” glasuren ovenpå [K] og den sidste 1/3 del af flødeskummen "sprøjtes" rundt på lagkagens sider som pynt [L].



Velbekomme.